Haar Botox

Haar Botox is een behandeling om beschadigd, verouderd en futloos en dun haar weer sterk en veerkrachtig te maken.
De bijzondere formule van Magic BX bestaat uit de volgende bouwstoffen: Argan oil, natuurlijke collageen, keratine, hyaluronzuur.

Background image
Background image

Waarom haar Botox?

Haar Botox is voor een blijvende volume boost, om fijn haar steviger te maken en om beschadigd haar te herstellen. Haar Botox zorgt ervoor dat het haar satijn zacht wordt, een prachtige glans krijgt en maakt het haar nog gladder. Haar Botox is geschikt voor ieder haartype. Hoe werkt het? De Magic BX Botox geeft oude haarvezels een boost en bestrijdt poreus haar. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller en compacter. Verder wordt het haar buitengewoon glanzend en zacht. De botanische ingrediënten herstellen het haar tot in de kern en geven het haar veerkracht en elasticiteit. Dankzij de combinatie van vloeibaar goud en salicylzuur krijgt het haar een boost aan volume.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit ligt aan jouw haar en hoe beschadigd het is. Voor het beste resultaat zou je na 3 a 4 weken een herhaalafspraak kunnen maken.

Background image

Afspraak maken

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Bel mij dan op 06 46611799

Kan jouw afspaak niet doorgaan? Laat mij dan tijdig weten. Bij het niet nakomen of tijdig annuleren ( binnen 24 uur ) van de afspraak zullen wij de helft van de behandeling in rekening brengen.

Contact

Koekoek 5
5306 GN
Brakel

06 46611799
info@serajashairfashion.nl

Openingstijden

Ma: Gesloten

Di: Gesloten

Wo: 10:00 - 18:00

Do: 10:00 - 17:00

Vr: 08:30 - 17:00

Za: Gesloten

Zo: Gesloten

Volg mij

facebook    instagram